Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
a-33

Safiirikuja 8 A33

2h+k+kph+l.parv
Vuokra
929 € / kk
Pinta-ala
58,5 m²
Kerros
5/5
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Tilava kaksio Kivistöstä

Tilava kaksio lähellä Kivistön palveluita ##

Asunnon vierestä löytyvät koulu, päiväkoti, lähikauppa sekä juna-asema.

Kehäradan ansiosta pääset Kivistöstä kätevästi junalla mm. Helsinkiin 30 minuutissa ja lentoasemalle alle 10 minuutissa.

Avara ja valoisa asunto

Tässä asunnossa on tyylikkäät, vaaleat pintamateriaalit. Asumismukavuutta lisäävät mm. tilava olohuone ja makuuhuone, integroidut kodinkoneet, induktioliesi sekä mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Vespa

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image