Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
a-18

Safiirikuja 8 A18

2h+k+kph+l.parv
Vuokra
999 € / kk
Pinta-ala
58 m²
Kerros
3/5
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Moderni kaksio, jonne lemmikit ovat tervetulleita

Harvinainen löytö

Mahtavalla paikalla Kivistössä, ihan vierestä löytyvät koulu, päiväkoti, lähikauppa sekä juna-asema. Kehäradan ansiosta pääset Kivistöstä kätevästi junalla mm. Helsinkiin 30 minuutissa ja lentoasemalle alle 10 minuutissa.

Taloyhtiössä on hissi, ulkoiluväline- ja pyörävarastot sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot.

Vaaleat pintamateriaalit

Asumismukavuutta lisäävät mm. tilava olohuone ja makuuhuone, integroidut kodinkoneet, induktioliesi sekä mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Vespa

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image