Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
a-26

Jaspiskuja 7 A26

2h+k+kph+l.parv
Vuokra
789 € / kk
Pinta-ala
36 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Upea kaksio Kivistössä!

Lähellä Kivistön palveluita

Palvelut, kuten koulu, päiväkoti, lähikauppa sekä juna-asema ihan vieressä. Kehäradan ansiosta pääset Kivistöstä junalla kätevästi mm. Helsinkiin 30 minuutissa ja lentoasemalle alle 10 minuutissa. Taloyhtiössä on hissi, ulkoiluväline- ja pyörävarastot sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot.

Fiksu pohjaratkaisu

Asunnossa fiksu pohjaratkaisu ja tehokkaasti käytetyt neliät. Iso ikkunat tuovat asuntoon valoa ja avaruutta. Oma lasitettu parveke.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Siena

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image