Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
b-15
Etu -50 %

Kvartsijuonenkuja 1 B15

1h+k+kph+alk+terassi
Vuokra
639 € / kk
Pinta-ala
24 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Sympaattinen yksiö omalla sisäänkäynnillä

Yksiö maantasalla

Hyvällä paikalla, kehäradan juna-asemalle noin kilometri, joten yhteydet joka suuntaan ovat erinomaiset. Autoileva pääsee nopeasti Kehä III:lle ja Hämeenlinnanväylälle.

Asunto sijaitsee viihtyisän puiston ja ulkoilumahdollisuuksien vieressä.

Moderni yleisilme

Asunnossa hyvin kaappitilaa ja tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone. Vaaleat pintamateriaalit tekevät asunnosta helposti sisustettavan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Laura on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Kookos

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image