Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
d-89
Ensimmäinen vuokra -50 %

Keltasafiirinpolku 3 C-E D 89

2h+k+kph+alk+r.parv
Vuokra
889 € / kk
Pinta-ala
52,5 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kaunis kaksio Kivistössä!

Uuden vuokralaisen etuna saat ensimmäisen kuukauden vuokrasta -50 % alennusta, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 2.1.2023.

Kivistön parhaalla paikalla

As Oy Kivistön Poseidon valmistui loistavalle paikalle aivan Vantaan Kivistön palveluiden ääreen syyskuussa 2019. Taloyhtiö on yksi neljästä Lujatalon rakennuttamasta kerrostalosta alueen Herkuleksen kotikortteliin.

Kivistön juna-asemalle matkaa n. 100 m päässä, K-Market n. 400 m päässä. Kehäradan ansiosta pääset Kivistöstä junalla kätevästi mm. Helsinkiin 30 minuutissa ja lentoasemalle alle 10 minuutissa.

Valoisa asunto hyvällä pohjaratkaisulla

Asunnossa vaaleat pintamateriaalit ja modernit kodinkoneet. Isot ikkunat tuovat asuntoon valoa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Kivistön Poseidon

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image