Etusivu > 
vantaa > 
kivisto > 
c-56
Etu -50 %

Keltasafiirinpolku 3 C-E C 56

1h+k+kph+vh+r.parv
Vuokra
669 € / kk
Pinta-ala
31,5 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Tilava toisen kerroksen yksiö

Uuden vuokralaisen etuna saat ensimmäisen kuukauden vuokrasta -50 % alennusta, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.8.2023

Siisti yksiö hyvien kulkuyhteyksien varrella

As Oy Kivistön Kronos valmistui loistavalle paikalle, aivan Vantaan Kivistön palveluiden ääreen elokuussa 2019. Juna-asemalle on matkaa n. 100 m ja K-Marketiin n. 400 m. Kehäradan ansiosta pääset Kivistöstä junalla kätevästi Helsinkiin 30 minuutissa ja lentokentälle alle 10 minuutissa.

Vaaleat pintamateriaalit

Tässä ihastuttavassa asunnossa on vaaleat pintamateriaalit, keittiö moderneilla kodinkoneilla sekä rankalainen parveke.

Taloyhtiössä on kerhotila, saunatilat, hissi, ulkoiluväline- ja pyörävarastot sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Laura on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Kivistön Poseidon

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image