Etusivu > 
vantaa > 
a-20

Maanviljelijänkuja 9 A20

1h+k+kph+parv
Vuokra
719 € / kk
Pinta-ala
25 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2021
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kaunis ja valoisa yksiö omalla parvekkeella Jokiniemestä

Huoletonta vuokra-asumista Vantaan Jokiniemen idylliseltä asuinalueelta

Alle kilometri tulevasta kodistasi, niin oletkin jo Tikkurilan keskustassa. Täältä löydät monipuoliset päivittäis- ja erikoiskaupat sekä useat harrastus- ja elämysmahdollisuudet. Lisäksi uudessa kauppakeskus Dixissä on tarjolla noin 40 erilaista liikettä, kahvilaa ja ra-vintolaa. Jokiniemen päiväkodit ja koulut sijaitsevat kävelymatkan päässä Valkokuusesta. Asunnolta on vain noin kilometri Tikkurilan matkakeskukseen, josta matkanteko on sujuvaa niin bussilla kuin junalla. Asemalla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukojunat, ja olet 7 minuutissa lentokentällä ja 14 minuutissa Helsingin keskustassa. Omalla autolla liikkuva ajaa nopeasti Kehä III:lle, Tuusulanväylälle ja Lahdenväylälle. Näin koko pääkaupunkiseutu ja Uusimaa ovat lähellä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2017 valmistuneessa luhtitalossa on modernit suuret ikkunat. Kaikissa huoneistoissa on laadukas tammilautaparketti ja kylpyhuoneessa laatta. Keittiössä on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Huoneistoissa on jää- / pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Lämmitysjärjestelmänä yleisissä tiloissa on joko vesikiertoinen lattialämmitys tai vesikiertoinen seinäpatterilämmitys. Asunnoille on huoneistokohtainen vedenmittaus sekä kylmälle että lämpimälle vedelle. Rakennuksen ilmanvaihto toimii keskitetysti ja on varustettu lämmöntalteenotolla. Asunnoissa on keskitettyyn järjestelmään liitetty tulo- ja poistoilmanvaihto. Keittiön liesikupu on kytketty rakennuksen poistoilmanvaihtoon.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: laajakaista, kerhotila, saunaosasto ja hyvät varastotilat

Taloyhtiössä on asuntokohtaiset lämpimät varastotilat talon pohjakerroksessa. Lastenvaunuvarasto ja ulkoilu- välinevarastot tullaan toteuttamaan saman talon toiseen päähän rakennettavan Asunto Oy Vantaan Vuoritammen pohjakerrokseen. Kerhotila löytyy taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta ja saunaosasto ylimmästä kerroksesta. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Varastotilat

  • Kerhotila

  • Saunaosasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Valkokuusi

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image