Etusivu > 
vantaa > 
4-d-18

Gammelkullantanhua 4D18

1h+k+kph+s+parv
Vuokra
779 € / kk
Pinta-ala
30 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Huoleton ja moderni yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Huoletonta vuokra-asumista Vantaan Jokiniemen idylliseltä asuinalueelta

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Jokiniemen luonnonläheisellä asuinalueella. Taloyhtiö sijaitsee joelle viettävällä vanhalla kulttuurimaiseman rinnetontilla. Joen puolelta löytyvät virkistävät ulkoilualueet ja jopa perhokalastusmahdollisuus. Joen rannalla Jokiniemen rauhallisella alueella elämä on idyllistä. Tikkurila juna-asemineen ja palveluineen sijaitsee ainoastaan neljän minuutin päässä!

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 valmistuneessa luhtitalossa on modernit suuret ikkunat. Kaikissa huoneistoissa on helppohoitoinen laminaatti ja kylpyhuoneessa laatta. Keittiössä on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Huoneistoissa on jää- / pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle. Taloyhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon ja huoneistoissa on koneellinen ilmavaihto. Huoneistossa on lämmittämässä kotimainen ItuGraf® kattosäteilijä. Kaikissa 1. kerroksen huoneistoissa on oma piha ja 2. kerroksen huoneistoissa tilava parveke. Tämä huoneisto sijaitsee toisessa kerroksessa, huoneistolla on tilava parveke.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: nopea laajakaista, autopaikkoja ja hyvät varastotilat

Taloyhtiöllä on hyvät parkkimahdollisuudet vuokralaisille sekä heidän vieraille. Jokaisen asunnon varasto sijaitsee samassa talossa, eli varastoon ei ole pitkä matka. Mediamaksuun sisältyy 50 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 50 megan nettiyhteys

  • Varastotilat

  • Tolpalliset autopaikat piha-alueelta

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Gammelkullantanhua

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image