Etusivu > 
vantaa > 
4-a-5
Ensimmäinen vuokra -50 %

Gammelkullantanhua 4A5

1h+k+kph+s+parv
Vuokra
775 € / kk
Pinta-ala
30 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kaunis ja vaaleilla pinnoilla varusteltu saunallinen yksiö vapautumassa Jokiniemestä

Huoletonta vuokra-asumista Tikkurilan keskustan tuntumassa

Vuokrataan moderni - omalla saunalla varustettu - luhtitaloyksiö Vantaan Jokiniemestä! Tämä Joo Koti etsii uusia asukkaita 1.8.2022 alkaen.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2018. Asunnossa vaaleat pintamateriaalit, modernit kodinkoneet sekä ihana oma terassi. Keittiössä modernit kodinkoneet, kuten astianpesukone ja keraaminen liesi. Asunnon vaaleat pintamateriaalit luovat tyylikkään yleisilmeen ja tekevät asunnosta helposti sisustettavan.

Kuvat vastaavasta toisen kerroksen asunnosta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Gammelkullantanhua

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image