Etusivu > 
vantaa- > 
b-43
Ensimmäinen vuokra -50 %

Varikkokaarre 4 B43

2h+k+kph+s+l.parv+var.
Vuokra
889 € / kk
Pinta-ala
52,5 m²
Kerros
5/5
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Upea parvekkeellinen kaksio omalla saunalla

Tässä tilavassa kodissa on modernein kodinkonein varusteltu upea avokeittiö keraamisella liedellä sekä astianpesukoneella. Asunnon sisällä on oma iso varastotila, jota voi tarvittaessa käyttää vaatehuoneena. Toisin sanoen asunnossa loistavat säilytysratkaisut. Lattiamateriaaliksi on valikoitunut kauttaaltaan kaunis tammiparkettilattia. Kylpyhuoneessa on sauna, miellyttävä mukavuuslattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Asumismukavuutta luo entisestään suuri lasitettu parveke.

Keimolanmäessä nautit niin luonnonrauhasta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä. Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa, ja taloyhtiössä on tarjolla autopaikka jokaiselle asunnolle. Kivistön palvelut ovat lähellä, ja päiväkotikin sijaitsee vain 400 m päässä.

Taloyhtiön netti ja sauna

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 10 megan netti, jonka voi operaattorin kautta saada nopeammaksi varsin edukkaasti. Käytössä on myös talosauna, johon voi varata oman vuoron Asunnon sekä rappukäytävän ovet ovat varustettu turvallisuutta parantavilla iLOQ-avaimilla. jokaiselle taloudelle löytyy oma varastotila asunnosta sekä pienempi huoneistokohtainen irtainvarasto ensimmäisestä kerroksesta. Lisäksi talosta löytyy myös tilava kuivaushuone sekä lastenvaunuvarasto.

  • Ilmainen netti
  • iLOQ-avaimet
  • Sauna
  • Lastenvaunuvarsto
  • Kuivaushuone
  • Irtainvarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Niko on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Varikonaarre

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image