Etusivu > 
turku > 
as-oy-turun-huoleton

Turun Huoleton

Turun Huoleton

Kalsiittikuja 2
  • Uudiskohde, valmistuu 2/25
  • 1 H, 2 H ja 4 H: 21-62,5 m²
  • Taloyhtiössä kuntosali, sauna, oleskelutila ja pesula
  • Lemmikit tervetulleita
  • Joo Kotimestari apunasi

Upouusi koti hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustasta

Turun Pitkämäen Pukkilaan on rakenteilla uusia Joo Kotien vuokra-asuntoja, jotka valmistuvat arvion mukaan alkuvuodesta 2025. Valitse yksiö, kaksio tai neljän huoneen koti ja tuo lemmikki mukanasi.

Huoletonta elämää Pukkilassa, palvelut ja luonnonrauha lähelläsi

Käsityöläishistoriastaan tunnettu Pukkila rakentuu vanhan kaakelitehtaan alueelle. Pukkila tarjoaa rauhallisen asuinympäristön vehreiden puistojen keskellä ja tunnelmallisen omakotitaloalueen kyljessä. Alueella on rentouttavan miljöön lisäksi saatavilla runsaasti palveluita. Ostoskeskus Manhattan, sekä Logomon tapahtumakeskus on aivan vieressä. Lisäksi alueelle on suunnitteilla Turun Ratapihan elämys- ja tapahtumakeskus. Lapsiperheitä ilahduttaa, että lähimmät päiväkodit ja koulut sijaitsevat alle kilometrin päässä ja seudulla on hyvin leikkipaikkoja.

Pukkilassa ei huomaisi olevansa aivan keskustan tuntumassa, 1,5 km päässä Turun rautatieasemasta. Asemalle ennätät bussilla reilussa 10 minuutissa ja käveletkin ripeästi. Alueella on muutoinkin hyvät kulkuyhteydet. Julkisen liikenteen avulla pääset nopeasti kaikkialle Turussa ja kauemmaskin. Naantalin Pikatie puolestaan nopeuttaa autollisen liikkumista minne matka viekin.

Apua oman kodin laittoon

Pukkilassa käytössäsi on Joo Kotien oma Joo Kotimestari -palvelu. Sen kautta voit tilata aina avuliaan kotimestarimme asentamaan pyykinpesukoneesi tai kattolamppusi tai kiinnittämään taulut ja peilit seinille. Kätevää, eikö?

Haluaisitko muuttaa tänne?

Jätä yhteystietosi alle, niin olemme sinuun yhteydessä sitten, kun asuntojen vuokraus alkaa.