Etusivu > 
as-oy-riihimaen-pesispolku

Riihimäen Pesispolku

Ensimmäinen vuokra - 50 %

Riihimäen Pesispolku

Pesispolku 1, Riihimäki
  • Valmistunut 8/2023
  • 1-3 H: 22,5-45,5 m²
  • Lemmikit tervetulleita

Viihtyisä vuokrakotisi Riihimäen Peltokylässä

Riihimäen Pesispolun viihtyisät Joo Kodit sijaitsevat keskustan palveluiden äärellä. Parin kilometrin säteellä löydät monipuoliset kauppakeskukset, Prisman ja rautatieaseman sekä useita kouluja. Riihimäki on pienten maalaiskahviloiden kaupunki ja keskustassa kahvittelet viihtyisässä ympäristössä. Bussit kulkevat hyvin ja lähijunalla kuljet sujuvasti pääkaupunkiseudulle, Hämeenlinnaan, Tampereelle tai Lahden suuntaan.

Riihimäeltä löydät eri aikakausien arkkitehtuuria, vihreitä puistoja ja luontokohteita. Arkena nautit julkisesta taiteesta, jota on sijoiteltu keskustan alueelle. Laadukkaat museot tarjoavat kulttuuria vapaa-ajallasi. Paikallinen liikuntakeskus tuo liikuntaharrastukset helposti osaksi arkea.

Puistojen suuri pikkukaupunki

Riihimäellä viehättävät puisto- ja luontoalueet tarjoavat loistavat puitteet monipuoliseen ulkoiluun ja urheiluun. Puistonäkymästä voit nauttia myös kotisi parvekkeelta tai osasta asunnoista löytyviltä ranskalaisilta parvekkeilta. Vieressä sijaitsevasta Piikinmäen puistosta löydät muun muassa kuntoportaat sekä karusellin.

Taloyhtiön piha-alueelta löytyy sekä tolpallisia pihapaikkoja ja tolpallisia katospaikkoja. Lisäksi taloyhtiön sisäpihalla ilahduttaa leikki- ja oleskelualue. Perheen pienimpien päiväkotimatkaan ei autoa tarvita, sillä Piikinmäen päiväkoti sijaitsee aivan kotitalon vieressä.

Modernit ja urbaanit sisustusvalinnat

Riihimäen Pesispolun uudiskohteen asunnoissa on fiksu pohjaratkaisu, jonka ansiosta saat mahtumaan kotiisi kaiken tarvittavan. Kodeista löytyy hyvin säilytystilaa ja etenkin kylpyhuoneissa säilytät kaiken tarvittavan. Parveke tuo sinulle yhden huoneen lisää ja osasta asunnoista löytyvä ranskalainen parveke tuo auringonsäteet suoraan olohuoneeseesi.

Asuntojen pintamateriaalit on valittu urbaanin sisustusteemamme tyyliin. Värivalinnoilla on luotu kontrastia ja graafisen selkeää tyyliä, joka tarjoaa modernin ilmeen kotiisi. Rouheiden materiaalivalintojen kaverina löytyy pehmeitä ruskean ja harmaan sävyjä luomaan kotoisuutta. Jos kaipaat inspiraatiota uuden kodin sisustukseen, kurkkaa lisää Joo Magista.

Huoletonta vuokra-asumista

  • Vuokravakuus 0 € 

  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

  • Lemmikit tervetulleita

  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

  • Joo-tiimi on aina apunasi

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autamme mielellämme uuden kodin etsinnässä.