Etusivu > 
porvoo > 
13-g-21
Etu -50%

Tarkmansintie 13 G21

4h+k+kph+s+terassi
Vuokra
1299 € / kk
Pinta-ala
78 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Saunallinen neliö Toukovuoressa vuokrattavana

Huoletonta vuokra-asumista

Huoletonta vuokra-asumista Porvoon Toukovuoressa. Asunto sijaitsee niin lähellä palveluita kuin luonnonrauhaa. Helsingin keskustaan pääset vain 30 minuutissa.

Asunnossa oma sauna

Isot ikkunat tuovat valoa ja avaruutta asuntoon. Vaaleat pintamateriaalit ja modernit kodinkoneet. Asunnon kylpyhuoneesta löytyy oma sauna!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Porvoon Ankkalinna

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image