Etusivu > 
porvoo > 
haikkoo > 
a-4

Marjamäenkatu 1 A 4

3h+k+kph+s
Vuokra
839 € / kk
Pinta-ala
49 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2016
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Saunallinen ensimmäisen kerroksen kolmio

Huoletonta vuokra-asumista Porvoon Haikkoon luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Porvoon Haikkoon viihtyisällä asuinalueella. Tässä kauniissa ja valoisassa asunnossa on oma sauna ja terassi. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Porvoon Haikko sijaitsee luonnon helmassa aivan Telegrafbergetin luonnonsuojelualueen kupeessa. Haikossa sinua odottavat kaikki arjen palvelut mm. K-Market Haikko, päiväkoti, kampaamo ja monet muut. Hotelli Haikon kartano & Span on matkaa vain n. 1km, täällä pääset nauttimaan paikallisesta kartanotunnelmasta sekä ravintolapalveluista.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa luhtitalossa on vaaleiden pintamateriaalien ansiosta viihtyisä yleisilme ja se on helppo sisustaa. Asunnossa hyvin kaappitilaa ja tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat perinteinen lattialiesi, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla sekä ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Huoneistojen lämmitysjärjestelmänä on ItuGraf® kattosäteilijä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: parkkipaikat ja hyvät varastotilat

Asuntokohtaiset lukolliset irtaimistovarastot sijaitsevat huoneistoiden välittömässä läheisyydessä, eli tavaroiden varastointi on huoletonta. Lämpötolpallisia autopaikkoja on vuokrattavissa ja myös vieraille on hyvin parkkitilaa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Sähkö kuuluu vuokraan.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Porvoon Priima

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image