Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-lumihuippu

Oulun Lumihuippu

Oulun Lumihuippu

Juhlamarssi 3-5
  • Valmistunut 9/23
  • 1-3 H: 21,5-39 m²
  • Taloyhtiön kuntosali, pesula ja yhteiskäyttöauto käytössäsi
  • Upeat liikuntamahdollisuudet
  • Joo Kotimestari apunasi oman kodin laitossa

Ulkoilua rakastavan unelmakoti Hiukkavaaran arvostetulta asuinalueelta

Etsitkö vuokra-asuntoa rauhalliselta ja luonnonläheistä asuinalueelta, jossa lenkkimaastot ja ruokakauppa ovat yhtä lähellä? Silloin Oulun Hiukkavaarassa sijaitseva Oulun Lumihuippu on unelmakotisi!

Hiukkavaara on uusi ja arvostettu asuinalue, josta löydät hyvät peruspalvelut ja paljon harrastusmahdollisuuksia aktiiviselle liikkujalle. Ruokakauppa sijaitsee heti tien toisella puolella ja läheisestä Hiukkavaaratalosta löydät liikuntasalien lisäksi kirjaston sekä tekemistä aina kulttuurista kädentaitokursseihin.

Upeat ulkoilumahdollisuudet ja Oulun keskusta vain 10 minuutin päässä

Talvikaupungiksikin kutsutusta Hiukkavaarasta hiihdät 16 kilometrin hulppeille laduille. Kesällä taas voit pulahtaa vehreiden lenkkipolkujen jälkeen lähellä sijaitsevaan Valkiaisjärveen. Koirille löytyy myös oma uimaranta. Vai onko padel sinun juttusi? Hae hiet pintaan Hiukkavaaran padelhallista!

Kun kaipaat Oulun keskustan vilinään, pääset sinne bussilla reilussa 10 minuutissa.

Taloyhtiössä kattavat palvelut

Oulun Lumihuipun asukkaana pääset käyttämään taloyhtiön kuntosalia, pesulaa, polkupyörien huolto- ja pesupistettä sekä täyssähköistä yhteiskäyttöautoa. Pysäköintipaikalla on vuokrattavia autopaikkoja myös omalle sähköautolle latauspisteineen. A-energialuokan taloyhtiö hyödyntää maalämpöä ja aurinkoenergiaa.

Klassisen tyylin pehmeät ja luonnonläheiset sävyt asuntojen lattioissa, tehosteseinissä ja keittiökalusteissa tuovat lämpöä kotiin ja luovat kauniin pohjan sisustukselle. Joo Kotimestari auttaa veloituksetta muun muassa taulujen kiinnittämisessä ja lamppujen asentamisessa.

Huoletonta vuokra-asumista Joo Kodissa