Etusivu > 
as-oy-kirkkonummen-saaga

Kirkkonummen Saaga

Ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Saaga

Tarutie 32 & 34, Kirkkonummi
  • Valmistunut 02/23
  • 1-3 H: 30,5–58 m²
  • Taloyhtiössä sauna ja kerhohuone
  • Mahdollisuus autopaikkaan
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi vuokrakoti Laajakalliossa

Kirkkonummen Saagaan valmistui vuonna 2023 yhteensä 34 viihtyisää Joo Kotia. Uudesta taloyhtiöstä löydät tilavia vuokra-asuntoja yksiöistä kolmioihin.

Kirkkonummen viihtyisä Laajakallio sisältää kaiken mitä asuinalueelta toivoisi – rauhaa, vehreyttä, palveluita ja hyvät liikenneyhteydet. Kirkkonummen keskustaan on Laajakalliosta alle 3 kilometrin matka, Tolsan juna-asema ja lähikauppa ovat kävelymatkan etäisyydellä. Hyvien ulkoilureittien lisäksi kotisi lähellä on myös koirapuisto, jossa pääset virkistäytymään lemmikkisi kanssa.

Arjen luksusta

Arkeen luksusta tuovat skandinaavisen nykyaikaiset ratkaisut sisutusmateriaaleissa, sekä vesikiertoinen lattialämmitys, joka tekee aamuisesta tassuttelusta keittiöön erityisen miellyttävän. Taloyhtiössä on myös talosauna, ja kerhohuoneella pääset tapaamaan naapureitasi. Energiatehokkuuteenkin on panostettu rakennuksen ollessa parasta A-luokkaa.

Kun mielesi tekee lähteä salille, joogata, kiipeillä tai vaikka pelata padelia, suuntaa Kirkkonummen Masalaan Joo.Arenalle. Asukkaanamme saat 20 % alennusta jäsenmaksuista.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.