Etusivu > 
kerava > 
savio > 
a-10

Tehtaanmäenkatu 6 A10

1h+k+kph+l.parv
Vuokra
649 € / kk
Pinta-ala
27 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra 0 €
0 €
Uusi yksiö huolettomaan elämään, hyvien palveluiden äärellä

Juna-aseman vieressä vehreällä paikalla

As Oy Keravan Veturi sijaitsee loistavalla paikalla alle kilometrin päässä Savion juna-asemasta. Kauppa ja lähin koulu myös kävelyetäisyydellä.

Asunto sijaitsee ihastuttavalla paikalla luonnonläheisyydessä.

Kaunis avara yksiö

Asunnosta löytyy koko asunnon levyinen lasitettu parveke ja modernit pintamateriaalit. Vesikiertoinen lattialämmitys tuo mukavuutta asumiseen.

Vaaleat pintamateriaalit tekevät asunnosta helposti sisustettavan.

Asunnossa myös paljon kaappitilaa!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Laura on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Keravan Veturi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image