Etusivu > 
aijala > 
c-5

Visakoivunkuja 15 C5

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
450 € / kk
Pinta-ala
21,5 m²
Kerros
2/4
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
1.6.2022
Takuuvuokra 0 €
0 €
Ihastuttava ja kodikas yksiö järvimaisemista

Huoletonta vuokra-asumista järvimaisemissa, Äijälässä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Jyväskylän Äijälässä! Tässä avarassa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat käytännölliset ratkaisut sekä ranskalainen parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Äijälänsalmen Tiira sijaitsee ihastuttavalla sijainnilla. Rantaraitti, Äijälänsalmen rantamaisemat ja Jyväsjärvi ovat muutaman askeleen päässä, postipaketit noukkii sillan toiselta puolen Viherlandiasta ja lähimmästä K-Marketista.

Tämän kodin sijainti on täydellinen ihmiselle, joka arvostaa kauneinta suomalaista järvimaisemaa liikuntamahdollisuuksineen kuitenkin nopean yhteyden päässä keskustan vilskeestä. Ulkoilua ja liikuntaa harrastavalle Visakoivunkuja sijaitsee unelmapaikalla, sillä Jyväsjärven rantaraitille pääsee suoraan omalta kotikadulta. Viereiseltä tontilta löytyy vehreä puistoalue. Rauhaisalta Äijälänsalmen asuinalueella on nopea kulkuyhteys keskustaan autolla, pyörällä tai bussilla.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2017 valmistuneessa kerrostalokodissa on tehokas pohjaratkaisu. Modernissa asunnossa on laadukkaat, vaaleat pinnat sekä hyvä varustelutaso. Ranskalaisen parvekkeen myötä voit kesäisin nauttia ihanista keleistä kotisohvaltasi! Asunnossa on harmahtava laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät.

Keittiössä jääkaappipakastin, liesituuletin, keraaminen lattialiesi, astianpesukone sekä mikrovaraus. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilaa 60 cm leveälle, edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.

Esteetön taloyhtiö, jossa hyvät varastotilat

Modernista rakennuksesta löydät tilavat ja toimivat rappukäytävät yhteisine tiloineen sekä hyvin ylläpidetyt piha-alueet. Yhtiöön on esteetön käynti, niin takapihan kauniin puistoalueen puolelta kuin yhtiön kahdelta sivultakin: Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sekä pyörävarasto sijoitettu talon ensimmäiseen kerrokseen, josta on helppo hakea ja viedä pyörät sekä tavarat suojaan. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Jyväskylän Äijälänsalmen Tiira

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image