Etusivu > 
as-oy-hameenlinnan-asemanranta

Hämeenlinnan Asemanranta

Ennakkoetu: ensimmäinen kuukausi 0 €

Hämeenlinnan Asemanranta

Vanainkatu 39, 13200 Hämeenlinna
  • Uudiskohde valmistuu kesä-heinäkuussa 2022
  • Ennakkoetuna ensimmäinen vuokra 0 €
  • 1-2 H: 21,5–36,5 m²
  • Yhteiskäyttöauto, kuntoilutila ja maksuttomat saunavuorot
  • Kodit vuokrattavissa myös kalustettuina

Yhteiskäyttöauto, kuntoilutila ja maksuttomat saunavuorot – muun muassa nämä löydät Hämeenlinnan Asemanrannasta!

Asemanrantaan valmistuu uusia ihania vuokra-asuntoja kesällä 2022. Tulevien yksiöiden koot vaihtelevat 21,5-31,5 neliömetrin välillä ja kaksioiden 26,5-36,5 neliömetrin välillä. A-portaan asuntoihin pääsee muuttamaan kesäkuun alusta ja B-portaan asuntoihin heinäkuun alusta. Kaikki kodit valmistuvat parhaaseen A-energialuokkaan savuttomaan taloyhtiöön.

Vaaleasävyisissä ja valoisissa kodeissa ilahduttavat järkevät pohjaratkaisut sekä lasitetut parvekkeet. Jokaisessa keittotilassa on jääkaapin ja uunin lisäksi lasikeraaminen liesi sekä astianpesukone. Laatoitetusta kylpyhuoneesta löytyy liitäntä omalle pyykinpesukoneelle tai pesutornille.

Asukkaana pääset treenaamaan maksutta taloyhtiön kuntoilutilassa ja huuhtomaan hiet talosaunan löylyissä. Yhteistilat valmistuvat samaan aikaan B-rapun kanssa.

Autopaikkoja löytyy sekä sisäpihalta että pysäköintihallista. Käytössäsi on myös naapuruston yhteiskäyttöauto, jolla ajelet kauppareissut ja viikonloppumatkat edulliseen hintaan. Perheen pienimpien päiväkotimatkaan ei autoa tarvita, sillä päiväkoti sijaitsee kotitalon sisäpihalla.

Ihania puistoja ja ulkoilureittejä

Tulevat kodit sijaitsevat Asemanrannan uudella asuinalueella aivan lähellä rautatieasemaa. Hämeenlinnan keskustan ravintolat ja palvelut tavoitat kävelymatkan päästä.

Asemanrannassa nautit myös loistavista ulkoilumahdollisuuksista. Lähdetkö kävelylle Vanajaveden rantareitille vai pakkaatko piknikeväät Linnapuistoon? Kulttuurinystäviä puolestaan hemmottelee Verkatehtaan tapahtumatalo, jossa pääsee elokuviin ja konsertteihin.

Ennakkoetu: ensimmäinen kuukausi 0 €

Muuta ensimmäisten joukossa vastavalmistuneeseen kotiin ja hyödynnä ennakkoetusi: kun vuokrasopimuksesi alkaa A-portaassa 1.6. tai B-portaassa 1.7, saat ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaiseksi!

Joo Kotien asukkaana saat myös nämä edut:

  • Vakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus ilman minimivuokra-aikaa
  • Joo-tiimi on aina apunasi

Vuokraa kalustettuna? Joo+

Voit vuokrata kodin Hämeenlinnan Asemanrannasta myös kalustettuna. Joo+ sopii sinulle, kun etsit kalustettua asuntoa vähintään 6 kuukaudeksi. Ennakkoetuna maksat kalusteista vuokran päälle 45 €/kk (norm. 99 €/kk). Ennakkoetu saatavilla vuokrasopimuksille, joiden aloituspäivämäärä on viimeistään 1.6.22.

Lue lisää kalustetuista asunnoista täältä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Hämeenlinnan vuokraajallemme Maaritille.