Etusivu > 
espoo > 
c-40

Kauppakumppanintie 2 C40

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
669 € / kk
Pinta-ala
30 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Ihana koti rauhallisella sijainnilla

Viihtyisä yksiö ranskalaisella parvekkeella etsii uutta asukastaan. Taloyhtiön pihapiiristä on saatavilla autopaikka varaustilanteen mukaan. Asunnolla on kaunis puunvärinen lattia, ja muutoin vaaleat pinnat. Eteisessä on runsaasti kaappitilaa, ja jääkaappi on sijoitettu tilaa säästävästi kaapiston viereen.

As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2

Kaksikerroksinen viehättävä luhtitalo, rauhaisassa ympäristössä. Asunnoissa on kauniit laadukkaat vaaleat pintamateriaalit, ja ranskalaiset parvekkeet. Kauklahden laidalta, josta hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla kurvaat Kehä 3:lle parissa minuutissa. Lähimmät bussipysäkit ovat n. 150 metrin päässä, ja lähikauppoihin noin kilometrin matka. Juna-asemalle 1,4 kilometriä, ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut

  • Lämmin varastokomero
  • Saunaosasto kerhohuoneella
  • Pesutupa ja kuivaushuone
  • Ulkoiluväline- ja polkupyörävarasto
  • Autopaikkoja saatavuuden mukaan

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image