Parhaat vinkit kodin siivoamiseen

Featured Image Blog Post
Tervetuloa Joo Kotien siistijän Jessican oppiin kuulemaan helpot ja toimivat vinkit kodin siivoamiseen. Päivitämme uusia videoita pitkin kevättä, joten pysy kuulolla!
12.12.2023

Mitä välineitä tarvitaan kodin siivoamiseen?

Tässä joka kodin perussetti, jolla saat putsattua kaiken lattiasta kattoon. Jos sinulla on keraaminen liesi tai suihkussa lasiseinä, suosittelemme myös puhdistuskiveä.

Miten saa kalkin pois suihkuseinästä ja hanasta?

Helposti, kun on oikeat välineet! Puhdistuskivellä putsaat nopeasti pinttyneetkin kalkkitahrat.

Miten pestään lattiakaivo?

Kylpyhuoneen lattiakaivoon jää helposti loukkuun hiuksia ja likaa, jotka voivat tukkia kaivoa ja muodostaa viemäripöpöille oivan sillan kylpyhuoneeseesi.

Siispä putsaushommiin! Kannattaa ensin painaa mieleen (tai ottaa kuva), miten päin lattiakaivon osat ovat, jotta osaat laittaa ne myös takaisin paikoilleen.

Haluatko päästä jatkossa helpommalla? Joo! Osta kaupasta lattiakaivolle tarkoitettu suodatinverkko. Se nappaa hiukset kiinni ennen, kuin ne ehtivät kerääntyä lattiakaivon syövereihin.

Miten kaakelit ja kaakelisaumat saa puhtaiksi?

Joo Kotien siistijä Jessica näyttää helpon tavan.

Näin puhdistat poistoilmaventtiilin ja tuloilmaventtiilin

Pitääkö poistoilmaventtiili outoa ääntä? Ääni hiljenee, kun venttiilin puhdistaa. Opi Jessican kanssa, kuinka se tehdään. Samalla huomaat, miten kodin ilmanvaihto alkaa toimia paremmin. Tämähän olikin helppo juttu!

3 helppoa tapaa pestä liesituulettimen rasvasuodatin

Minkä tavan sinä valitset?