Miten kiinnitän taulut vuokra-asunnon seinille?

Featured Image Blog Post

Saako vuokra-asunnon seinille laittaa tauluja? Kuuluvatko seiniin tehdyt reiät asunnon tavanomaiseen kulumiseen? Entä miten onnistuu taulun kiinnitys betoniseinään, jos ei omista porakonetta?

Joo'o. Vuokra-asunnon sisustaminen voi kuulostaa turhan monimutkaiselta. Joo Kodeilla voit sanoa huolille heipat ja luoda kodista helposti oman näköisesi. Voit tilata kotimestarin kiinnittämään taulut ja peilit seinille puolestasi, veloituksetta! Palvelu on saatavilla useilla paikkakunnilla, lue lisää täältä.

Taulun kiinnitys ilman poraamista

Kotimestari Juho vinkkaa, että kuka tahansa voi kiinnittää taulut seinille helposti ilman työkaluja. Siihen tarvitaan vain 3M Command taulunkiinnityspaloja, joita on hyvin saatavilla monissa eri päivittäistavarataloissa. Näitä käyttämällä seinäpinnat pysyvät siisteinä, eikä sinun tarvitse huolehtia asunnon kulumisesta.

– Olen laittanut näillä kiinni kaikki taulut, eikä seiniin ole tarvinnut tehdä reikiä. Monesti asukkaat kysyvät, mitä tarroja käytän. Olen vinkannut, että he voivat ostaa niitä itse lisää kaupasta.

Taulunkiinnityspalat kannattavat jopa 7 kilon painoiset taulut. Taulujen paikkaa pystyy helposti muuttamaan, sillä kiinnityspalat saa tarvittaessa nopeasti irti.

– Tavallisen kaksipuoleisen tarran irrottamisessa seinästä lähtee pala mukana, mutta nämä ovat erilaisia. Taulunkiinnityspala vedetään alaspäin, jolloin se lähtee hiljalleen irti eikä jätä seinään mitään liimatahroja. Suosittelen kokeilemaan!

Tarkemmat käyttöohjeet löydät taulunkiinnityspalojen pakkauksesta.

taulunkiinnityspalat

18.4.2023