Miten kiinnitän taulut vuokra-asunnon seinille?

Miten kiinnitän taulut vuokra-asunnon seinille?

Saako vuokra-asunnon seinille laittaa tauluja? Kuuluvatko seiniin tehdyt reiät asunnon tavanomaiseen kulumiseen? Entä miten onnistuu taulun kiinnitys betoniseinään, jos ei omista porakonetta?

Joo'o. Vuokra-asunnon sisustaminen voi kuulostaa turhan monimutkaiselta. Joo Kodeilla voit sanoa huolille heipat ja luoda kodista helposti oman näköisesi. Asukkaanamme voit tilata Joo Kotimestarin kiinnittämään taulut ja peilit seinille puolestasi, veloituksetta! Palvelu on saatavilla useilla paikkakunnilla, lue lisää täältä.

Taulun kiinnitys ilman poraamista

Kotimestari Juho vinkkaa, että kuka tahansa voi kiinnittää taulut seinille helposti ilman työkaluja. Siihen tarvitaan vain 3M Command -taulunkiinnityspaloja, joita on hyvin saatavilla eri päivittäistavarataloissa. Erikokoisille tauluille löytyy omat mallinsa, samoin kapeille kehyksille. Taulunkiinnityspaloja käyttämällä seinäpinnat pysyvät siisteinä, eikä sinun tarvitse huolehtia asunnon kulumisesta.

– Olen laittanut näillä kiinni kaikki taulut, eikä seiniin ole tarvinnut tehdä reikiä. Monesti asukkaat kysyvät, mitä tarroja käytän. Olen vinkannut, että he voivat ostaa taulunkiinnityspaloja itse lisää kaupasta, Juho kertoo.

Pienestä koostaan huolimatta taulunkiinnityspalat ovat hyvin vahvoja, sillä ne kannattavat jopa 7 kilon painoiset taulut. Yksi niiden parhaista puolista on se, että taulujen paikkaa pystyy helposti vaihtamaan, jos mieli muuttuu. Kiinnityspalat saa tarvittaessa helposti irti ja uusien palojen asentaminen käy kätevästi.

– Tavallisen kaksipuoleisen tarran irrottamisessa seinästä lähtee pala mukana, mutta nämä ovat erilaisia. Taulunkiinnityspala vedetään alaspäin, jolloin se lähtee hiljalleen irti eikä jätä seinään mitään liimatahroja. Suosittelen kokeilemaan!

Jotta taulut pysyvät tiukasti seinässä kiinni, on tärkeää noudattaa taulunkiinnityspalojen käyttöohjeita. Löydät ne pakkauksen takapuolelta.

taulunkiinnityspalat

18.4.2023