Kesän tapahtumissa liikuttiin, herkuteltiin ja vaihdettiin kuulumiset

Joo Kodit tapahtumat

Mikäpä sen parempaa kuin kokoontua naapureiden kanssa pihalle nauttimaan auringosta? Joo Kotien kesätapahtumissa liikuttiin, herkuteltiin ja vaihdettiin kuulumiset.

Joo Kotien juoksukoulu huipentui Tervamaratoniin

Yhdessä liikkuminen on rento tapa tutustua naapureihin. Kirkkonummen Joo.Arenalla järjestettiin asukkaille jo toinen sulkapalloilta, kun taas Turussa pelailtiin Megazone-lasertaistelupeliä. Nokialla puolestaan vedettiin lenkkarit jalkaan, kun juoksuvalmentaja jakoi asukkaille parhaat oppinsa juoksutekniikkaan.

juoksukoulu

Joo Kotien juoksukoulu on alun perin lähtöisin Oulusta, jossa yhteisiä lenkkejä on vedetty jo kesästä 2022 asti. Kesällä 2023 yhteiset ponnistelut huipentuivat Tervamaratoniin, jonne osallistui Joo Kotien asukkaita iloisen tiimin verran. Tervamaratonista lähdettiin kotiin monta uutta kokemusta ja ystävää rikkaampana!

Tervamaraton

Pihapelejä ja hodareita

Turun Herttuankulman korttelitapahtumassa ja Kirkkonummen Joo Olohuoneen luona pelailtiin pihapelejä. Vuokraajien järjestämissä tapahtumissa oli myös tilaisuus jutella vuokra-asumiseen liittyvistä asioista.

Joo Olohuoneen syyskauden avajaiset 5.9.2023

Joo Olohuoneen syyskauden avajaiset 5.9.2023

Uudiskohteiden avajaisissa pääsi tutustumaan naapureihin

Nokian Tanhuankadun Rumban ja Hämeenlinnan Keinusaaren uudiskohteet valmistuivat kesällä ja toivottivat ensimmäiset asukkaat tervetulleiksi. Uusille asukkaille järjestettiin kivat avajaisjuhlat, joissa pääsi heti tutustumaan naapureihin ja oman kotitalon palveluihin vuokraajan opastuksella.

Olimme mukana myös Kangasalan Lamminrahkan tapahtumassa, jossa esittelimme alueelle syksyllä valmistuvan Kangasalan Kuningattaren asuntoja peilailujen merkeissä.

Lamminrahkan katufiesta

Syksyn asukastapahtumat ovat jo suunnitteilla, saa nähdä, mitä jännää on tulossa sinun kotikulmillesi!

11.9.2023