Joo-päivän juhlahumua Kirkkonummella ja Oulussa

Featured Image Blog Post

Ihastu, innostu ja seuraa sydäntäsi kohti sitä, mikä tuntuu hetkessä oikealta, ja sano sille Joo! Tänä vuonna valtakunnallisen Joo-päivän juhlahumu tempaisi mukaansa Oulun Joo Hetki -kahvilassa ja Kirkkonummen Joo.Arenalla.

Joo Hetkessä juhlat jatkuivat päivän läpi hyvän ruoan, seuran ja musiikin kera, kun taas Kirkkonummella löytyi uusia pelikavereita ja pääsi nauttimaan liikunnasta monipuolisesti.

Suut makeaksi vaaleanpunaisella hattaralla Joo-päivänä

Fillaristudion pop up -pyörähuolto Oulun Toppilansalmessa Joo Kotien asukkaille.

Oulun Toppilansalmessa suureen suosioon nousi Fillaristudion pyörähuolto, jossa asukkaamme pääsivät laittamaan fillarit kesäkuntoon.

Kesäiset drinkit korkkasivat terassikauden avajaiset

Kaunis ja kesää henkivä sää helli Oulussa Joo-päivän viettäjiä ja tarjosi erinomaiset olosuhteet terassikauden korkkaamiselle. Kesätunnelmiin juhlakansaa siivittivät uudet Joomaiset coctailit ja moctailit – elegantti Posh-Berry, raikas Greenade ja makea Mango Sunrise. Minkä sinä valitsisit?

DJ Malsson viihdytti juhlakansaa iltapäivästä alkaen.

DJ Malsson viihdytti Joo Hetkessä iltapäivästä alkaen ja Glitternisti loihti kimaltavat glittermeikit hurmaamaan juhlakansaa sekä luomaan säihkettä iltaan.

Glitternistin säihkyvät meikit kimalsivat kilpaa juhlijoiden kasvoilla.

Kirkkonummen Joo.Arenalla oli Joo-päivän ajan houkuttelevia tarjouksia ja kuntosalin avoimet ovet. Walk-in kehonkoostumusmittaukset herättivät kiinnostusta ja hyvinvointivaikuttaja sekä Personal Trainer Nadia Ammourin ilmainen PT-tuokio innosti osallistujia kokeilemaan uusia laitteita kuntosalilla.

Personal Trainer Nadia Ammouri ohjeistaa, miten aloittaa treenaaminen kuntosalilla

Nadia jakoi aloittelijoille kolme vinkkiä, miten aloittaa treenaaminen:

  1. Hyödynnä Personal trainer -palvelua omien tavoitteiden löytämisessä ja oman lähtötason kartoittamisessa
  2. Löydä itselle parhaat laitteet hyvään alkulämmittelyyn. Esimerkiksi Joo.Arenalla kävijöillä on vaihtoehtona muun muassa erilaisia soutulaitteita, kuntopyöriä ja juoksumattoja.
  3. Hyvä treeni rakentuu omien tavoitteiden ympärille ja sisältää noin kuudesta yhdeksään liikettä, joita voi varioida. Hyvä treeni tuntuu lihaksissa, mutta ei vie voimia seuraavilta päiviltä.

Mikael Sundberg haastoi padel-kentällä pelaajia

Vaikuttaja Mikael Sundberg haastoi padel-kentällä pelaajia löytämään uuden harrastuksen, ja hyvinvointivaikuttaja Kerttu Rissasen vetämällä Les Mills BODYPUMP -tunnilla osallistujat pääsivät hikoilemaan vauhdikkaassa treenissä. Joo.Arenan liikuntasalit inspiroivat värivaloillaan tempautumaan mukaan liikkumaan yhdessä.

Salatut elämät -sarjasta tunnettu hyvinvointivaikuttaja Kerttu Rissanen ohjasi ryhmäliikuntaa

Fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman

Vauhdikkaan ryhmäliikunnan jälkeen oli aika rauhoittua fitness-urheilija ja somevaikuttaja Pernilla Böckermanin johdolla joogasalin rentouttavassa hämäryydessä.

Illan päätteeksi Pernilla jakoi ajatuksia oman kehon kuuntelemiseen ja kertoi palautumisen merkityksestä hyvinvointi-afterworkeilla. Inspiroivan puheenvuoron päätteeksi yleisö pääsi esittämään kysymyksiä ja keskustelu kirvoitti runsaasti jatkokysymyksiä erilaisista tavoista liikkua ja treenata.

Pernilla Böckerman inspiroiva puheenvuoro oman kehon kuuntelemisesta.

Joo-päivänä löysimme uusia ystäviä ja sanoimme Joo unelmille. Kiitos, kun vietit Joo-päivää kanssamme. Nähdään taas ensi vuonna 5.5!

Joo-päivä 5.5.

24.5.2023