Tervetuloa Joo Olohuoneen syyskauden avajaisiin

Featured Image Blog Post
Maanantai
4.9.
2023
Joo Olohuoneen syyskauden avajaiset Joo Kotien asukkaille
Seppä-Kallen kuja 2
15:00-17:00

Juhlitaan yhdessä Joo Olohuoneen syyskauden avajaisia! Joo Kotien Kirkkonummen New York -korttelin asukkaat ovat tervetulleita Joo Olohuoneelle tiistaina 5.9. klo 15-17 nauttimaan hodareista ja pihapeleistä yhdessä naapureiden kanssa. Vuokraajamme ovat paikalla kuulemassa asukkaiden ajatuksia ja ideoita taloyhtiöistä.

Mikä on Joo Olohuone?

Joo Olohuone (1)

Joo Olohuone (2)

Kirkkonummen Manhattanissa sijaitseva värikäs yhteiskäyttötila toimii Joo Kotien asukkaiden yhteisenä oleskelupaikkana, jossa voit tehdä etätöitä, opiskella, harrastaa tai viettää muuten vain aikaa naapureidesi kanssa. Joo Olohuoneesta löytyy hyvin tilaa esimerkiksi lautapelailuun, askarteluun tai lukemiseen. Vai pitäisitkö kisakatsomon? Iso televisio ja pieni keittiö takaavat sen, että täällä onnistuu myös yhteisen katselutuokion järjestäminen kisaeväiden kera.

Milloin se on auki?

Joo Olohuone on avoinna klo 8–22 viikon jokaisena päivänä. Jos asut Kirkkonummen Manhattanissa, Sohossa, Brooklynissä tai Hudsonissa, pääset tilaan omalla kotiavaimellasi sen jälkeen, kun olet aktivoinut avaimen kotitalosi ulko-oven luona olevassa avainlukijalla. Pidä avainta lukijan päällä niin pitkään, kunnes lukijaan syttyy vihreä valo.

25.8.2023