Etusivu > 
vantaa > 
a-2

Peltolantie 30A 2

1h+k+kph+l.parv
Vuokra
709 € / kk
Pinta-ala
31 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Huoleton ja moderni yksiö monipuolisilla yhteisöllisillä palveluilla

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Tikkurilan palveluiden läheisyydessä. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan asemalle matkaa on reilu kolme kilometriä, ja Kauppakeskus Jumboon suurin piirtein saman verran. Helsingin keskustaan Koivuhaasta ajaa autolla liikenteen määrästä riippuen - noin 20 minuuttia. Helsinki-Vantaan Lentoasemalle matkaa kertyy vajaat viisi kilometriä. Tässä ensimmäisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, parkettilattia ja kylpyhuonetiloissa laatta. Keittiöissä on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Huoneistoissa on jää- / pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Yhteissaunassa on sähkökiuas. rakennuksissa on hissit. Talot varustetaan kuvallisilla ovipuhelimilla pääsisäänkäyntien yhteydessä. Taloyhtiö edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Koivuheikin asunnot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu! Koivuheikissä on helppo viihtyä. Taloyhtiössä on uusiutuvalla energialla, maalämmöllä, tuotettu lämmitys sekä osittain aurinkoenergialla tuotettu sähkö.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: pesula, sauna, kuntosali ja hyvät varastotilat

Taloyhtiöllä on oma saunatila ja kuntosali. Ensin kova treeni ja sitten saunomaan! Pesutupa ja kuivaushuone löytyy taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Saunaosasto

  • Kuntosali

  • Pesutupa

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Koivuheikki

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image