Etusivu > 
vantaa > 
a-2
Ensimmäinen vuokra 0 €

Peltolantie 30A 2

1h+k+kph+l.parv
Vuokra
709 € / kk
Pinta-ala
31 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Huoleton ja moderni yksiö Tikkurilassa!

Ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €

Ensimmäisen kuukauden vuokra on 0 €, kun sopimus alkaa viimeistään 2.5.2024. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kahdentoista (12) kuukauden kuluttua.  Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kuuden (6) kuukauden kuluttua. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli et halua hyödyntää kampanjaa. Voimassa uusille yksityisasiakkaille.

Keskeinen sijainti

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vantaan Tikkurilan palveluiden läheisyydessä. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan asemalle matkaa on reilu kolme kilometriä ja Kauppakeskus Jumboon suurin piirtein saman verran. Helsingin keskustaan Koivuhaasta ajaa autolla liikenteen määrästä riippuen - noin 20 minuuttia. Helsinki-Vantaan Lentoasemalle matkaa kertyy vajaat viisi kilometriä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Tässä toisen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu ja vaaleat pintamateriaalit tekevät asunnosta helposti sisustettavan. Keittiöissä on keraaminen liesitaso ja kalusteuuni, liesikupu sekä astianpesukone. Huoneistoissa on jää- / pakastinkaappiyhdistelmä. Pesuhuoneissa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Yhteissaunassa on sähkökiuas. Rakennuksissa on hissit. Talot varustetaan kuvallisilla ovipuhelimilla pääsisäänkäyntien yhteydessä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: pesula, sauna, kuntosali ja hyvät varastotilat

Taloyhtiöllä on oma saunatila ja kuntosali. Ensin kova treeni ja sitten saunomaan! Pesutupa ja kuivaushuone löytyy taloyhtiön ensimmäisestä kerroksesta. Koivuheikissä on helppo viihtyä. Taloyhtiössä on uusiutuvalla energialla, maalämmöllä, tuotettu lämmitys sekä osittain aurinkoenergialla tuotettu sähkö.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €

  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

  • Lemmikit tervetulleita

  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

  • Joo-tiimi on aina apunasi

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 12 kuukauden kuluttua. Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kuuden (6) kuukauden kuluttua. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Koivuheikki

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image