Etusivu > 
vantaa > 
n-7
Ensimmäinen vuokra -50 %

Kaivokselantie 5 M & N 7

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
699 € / kk
Pinta-ala
26,5 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Valoisa ja kaunis yksiö Kaivokselassa!

Lähellä palveluita

Tämä asunto sijaitsee loistavalla paikalla Vantaan Kaivokselassa. Ruokakauppaan kävelymatka ja autolla pääset helposti Tampereen tietä Helsinkiin!

Moderni sisustus

Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisäävät entisestään miellyttävä mukavuuslattialämmitys sekä ranskalainen parveke.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Mittari

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image