Etusivu > 
vantaa > 
asola > 
a-1

Valtimotie 3 A1

1h+k+kph+terassi
Vuokra
649 € / kk
Pinta-ala
26 m²
Kerros
1/5
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Valoisa ja moderni yksiö upeilla isoilla ikkunoilla

Huoletonta asumista Vantaan Asolassa

Tässä modernissa, vuonna 2018 valmistuneessa kompaktissa yksiössä on neliöt käytetty järkevästi ja taidokkaasti. Asunnossa on avokeittiö, joka on varusteltu nykyaikaisin kodinkonein sisältäen muun muassa astianpesukoneen sekä keraamisen lieden. Upeat isot ikkunat tuovat asuntoon luonnollista valoa. Kylpyhuoneessa on tilavaraus omalle pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta entisestään lisäävät vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto.

Asola on alueeltaan luonnonläheinen sekä rauhallinen. Rekolan juna-asemalle matkaa on alle kymmenen minuuttia kävellen. Kattava valikoima Koivukylän kauppoja löytyy noin 1.5 kilometrin päästä. Lapsille lähistöltä löytyvät sekä päiväkoti että koulu.

Skandinaavisen vaaleat sisustusvalinnat

Suurien ikkunoiden lisäksi valoisuutta lisäävät asunnon vaaleat värit sekä seinissä että kodinkoneissa, mutta myös vaaleahko lautaparkettilattia.

Netti kuuluu mediamaksuun ja parkkipaikkojakin saatavuuden mukaan tarjolla

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 10 megan netti, jonka nopeutta saa varsin edukkaasti nostettua. Käytössä on yhteissauna, josta voi varata oman vuoron huoltoyhtiön kautta. Talosta löytyy myös tilava kuivaushuone sekä luonnollisesti varastotilat.

  • Mediamaksu sisältää 10M netin

  • Mahdollisuus parkkipaikkaan saatavuuden mukaan

  • Sauna

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Kaiku

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image