Etusivu > 
turku > 
b-31
Ensimmäinen vuokra 0 €

Fleminginkatu 5 B31

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
599 € / kk
Pinta-ala
23 m²
Kerros
1/3
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Vuokrataan viihtyisä yksiö Linnanfältissä!

Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu, taloyhtiön monipuoliset palvelut sekä upeat lenkkeily maisemat Turun satamassa. Kurkkaa asunnon esittely videot kohdasta!

Ensimmäisen kuukauden vuokra on 0 €, kun sopimus alkaa viimeistään 2.5.2024.

Joo. Huoletonta vuokra-asumista.

  • Vakuus 0 EUR
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Joo-tiimi ja kotimestari on aina apunasi
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

Linnanfältissä nautit idyllisestä puukerrostalo alueesta Turun keskustan kupeessa

Rauhallisessa Linnanfältissä pääset nauttimaan huolettomasta vuokra-asumisesta Turun linnan tuntumassa. Taloyhtiö on rakennettu uudelle sekä kehittyvälle asuinalueelle. Moderni taloyhtiö sijaitsee sataman lähellä, Turun Linnan tuntumassa. Turun keskustan palveluihin matkaa vajaa kolme kilometriä, Turun keskustaan bussilla matka kestää noin vartin.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut saunarakennuksesta lämpimään autohalliin

Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Varastotiloja löytyy sekä huoneistokohtaisista varastoista että pyörä- ja lastenvaunuvarastoista. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Viihtyisä taloyhtiön saunarakennus on vuokralaisten käytössä. Kiinteistön alla on suuri parkkihalli, josta on mahdollista vuokrata lämmin autopaikka. B-energialuokan taloyhtiö hyödyntää kaukolämpöä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Kaikissa asunnoissa on rankalainen parveke. Säilytystilaa löytyy eteisen käytävästä löytyvistä kaapeista.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat liesi, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä niin kylpyhuoneessa kuin muualla asunnossa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 12 kuukauden kuluttua. Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Turun Marinum

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image