Etusivu > 
turku > 
c-210
Ensimmäinen vuokra -50 %

Ruissalontie 11 C210

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
649 € / kk
Pinta-ala
27 m²
Kerros
6
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Tyylikästä asumista uudella Kirstinpuiston alueella Turussa.

Huoletonta vuokra-asumista Kirstinpuistossa lähellä keskustaa

    Turun Kirstinpuiston Helmi on valmistunut jouluna 2022 uudelle kehittyvälle Kirstinpuiston asuinalueelle. Uusi viihtyisä kaupunginosa sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta. Kirstinpuisto on uusi kehittyvä kaupunginosa, missä on helppo viihtyä. Kaupunginosan vehreys tuo elävyyttä ja luonnonläheisyyttä kaupunkiympäristöön. Lähettyvilläsi sijaitsevat palvelut tekevät arjen pyörittämisestä huoletonta.   Taloyhtiössä useampi yksiö sekä isompia kolmen ja neljän huoneen kokonaisuuksia. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita.   Turun keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä ja lähistöllä ovat mm. Lidl-ruokakauppa sekä ABC Koulukatu 24/7.   Liikunnan iloa tarjoaa välittömässä läheisyydessä olevat Ole.Fit Saippua Center ja kuuluisa FFG Sali.    Avulias Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan ja lemmikit ovat tervetulleita.    

Kaikki tarpeellinen valmiina uudessa kodissa

    Asunnoissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävä haapa laminaattilattia ja valkoiseksi maalatut seinät.  Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut Rosenlewin kodinkoneet, joihin lukeutuvat keittotaso, erillisuuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiön kalusteet ovat sävyltään vaaleat harmaalla työtasolla.    Kylpyhuone on laatoitettu ja sieltä löytyy paikka omalle pyykinpesukoneelle.     

  Nauti taloyhtiön laadukkaista palveluista – taloyhtiösauna kattoterasseineen sekä pesutupa 

    Taloyhtiön viihtyisässä saunassa saat nauttia löylyistä veloituksetta. Saunaosasto sijaitsee ylimmässä kerroksessa. Tilava terassi houkuttelee vilvoittelemaan ja ihailemaan avautuvaa maisemaa.   Taloyhtiön pesutupa sijaitsee 1. kerroksessa ja sekin on käytössäsi veloituksetta.   Taloyhtiön laajakaista on 100 M Telian nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Telian asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun. Pyörävarasto sijaitsee talon alimmassa kerroksessa, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Taloyhtiö on esteetön.   Pysäköintimahdollisuudet autohallissa, pihalla sekä autokatoksessa.      

Vuokrasopimuksen ehdot

    Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa. Kiinteistön parkkihallista on mahdollista vuokrata autopaikka 80€ kuukausihintaan.    

Olisiko tässä uusi kotisi?

    Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Turun Kirstinpuiston Helmi

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image