Etusivu > 
turku > 
a-40
Ensimmäinen vuokra -50 %

Ruissalontie 12 A 40

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
599 € / kk
Pinta-ala
26 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Tilava ja valoisa yksiö uudessa taloyhtiössä

Huoletonta vuokra-asumista Turun Gloriassa lähellä keskustaa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta viihtyisällä uudella asuinalueella. Asunto Oy Turun Gloria valmistuu loppu vuodeksi. Gloria sijaitsee vanhan puu-Portsan ja rakenteilla olevan Kirstinpuiston välillä. Kirstinpuisto on uusi kaupunginosa Turussa, missä on helppo viihtyä. Kaupunginosan vehreys ja vesialueet tuovat elävyyttä ja luonnonläheisyyttä kaupunkiympäristöön. Lähettyvilläsi sijaitsevat laadukkaat palvelut tekevät arjen pyörittämisestä huoletonta

Taloyhtiöön valmistuu useampi yksiö. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Turun Gloria sijaitsee Ruissalontie 12, parin kilometrin päässä Turun Linnasta. Turun keskustan palveluihin matkaa 2,1 kilometriä, Turun keskustaan bussilla matka kestää n. 11 minuuttia. Kiinteistöltä on matkaa lähimpään Lidl-ruokakauppaan 1,2 kilometriä ja ABC koulukadun 24/7 palvelut löytyvät myös kilometrin päästä. Talot on rakennettu uudelle asuinalueelle.

Gloria valmistuu suoraan Saippua centerin pihalle, jossa sijaitsee Ole.Fit Saippua Center ja kuuluisa FFG Sali. Kuntoilu mahdollisuudet löytyvät siis helposti läheltä.

Kaikki tarpeellinen valmiina uudessa kodissa

Vuonna 2023 alussa valmistuvassa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät laminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat integroitu keittotaso, mikroaaltouuni-uuni yhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin. Keittiön kalusteet ovat miellyttävän valkoiset ja vaalea työtaso täydentää kokonaisuuden. Kylpyhuone on laatoitettu ja kylpyhuoneessa on myös varaus asukkaan omalle pyykinpesukoneelle.
Eteisen kaapistot ja huoneiston yhteydessä oleva varastotila tuovat mukavasti säilytystilaa asuntoon. Asunnon mukavuudesta pitää vesikiertoinen lattialämmitys ja kaukolämpö.

Sauna ylimmässä kerroksessa

Ulkoiluvälinevarastot sijaitsevat kiinteistön pihalla, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Mediamaksuun sisältyy nettiyhteys.

Taloyhtiön sauna sijaitsee kiinteistön kattokerroksessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa..

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Uusi vuosi uusi koti

Kotien pitäisi valmistua viimeistään 2.1.2023 mennessä, aikaisempikin muutto on mahdollinen, mikäli kaikki valmistuu ajallaan.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Turun Gloria

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image