Etusivu > 
as-oy-sipoon-karpalo

Sipoon Karpalo

Ensimmäinen vuokra 0 €

Huoletonta elämää luonnonkauniissa Söderkullassa

Nauti kiireettömästä arjesta luonnon helmassa ja lähellä palveluita Sipoon Karpalon vuokra-asunnoissa. Kauniin luonnon ympäröimänä pääset helposti niin lenkkipoluille kuin järvenrantaan. Söderkullan palveluiden äärelle liikut nopeasti ja Porvooseen sekä pääkaupunkiseudun sykkeeseen kuljet kätevästi bussilla.

Aloita aamu raikkaalla avantouinnilla tai kävelyllä rauhoittaviin järvimaisemiin

Söderkulla tarjoaa mitä parhaimmat puitteet kaikenlaiseen ulkoiluun. Metsäpolut ja kauniit järvimaisemat tarjoavat mieluisia lenkkipolkuja ympäri vuoden. Taasjärven lintutorni houkuttelee niin retkeilijöitä kuin lintuharrastajiakin. Kesäpäivästä voi nauttia Taasjärven ympärillä käppäillen tai uimarannalla rentoutuen. Pyöräilyn harrastajalle alue on mainio ja pidemmälle lenkille voi sunnata vaikka Porvooseen. Talvella pääset pihan halki kävellen luistelukentälle harjoittelemaan. Mikäli uskaltaudut avantoon, Taasjärven talviuintipaikallekin ehtii kävellen noin 10 minuutissa.

Lapsiperheille viereinen Taasjärven päiväkoti ja läheinen leikkipuisto mahdollistavat vaivattoman arjen. Söderkullan keskustaan ajat alle 5 minuutissa ja kävelet noin 20 minuutissa. Keskustassa on vielä 2 päiväkotia ja koulu. Söderkullasta löydät myös isommat ruokakaupat, apteekin, suositun ravintolan ja lisää urheilumahdollisuuksia.

Joo Kodissa asuminen tarkoittaa kaikkea tätä

  • Vuokravakuus 0 € 

  • Lemmikit tervetulleita

  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

  • Joo-tiimi on aina apunasi

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.