Etusivu > 
sipoo
Vuokra-asunnot Sipoo

Vuokra-asunnot Sipoo

Huoletonta vuokra-asumista Sipoossa

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Jos nautit luonnossa liikkumisesta sekä huolettomasta ja kiireettömästä arjesta lähellä palveluita, Sipoo on hyvä valinta. Vuokraa uusi kotisi esimerkiksi Söderkullasta tai Nikkilästä läheltä ruokakauppoja. Luonnonkauniit maisemat ympärilläsi pääset nopeasti metsäpoluille ja järvenrantaan. Pääkaupunkiseudun sykkeeseen kuljet helposti bussilla.

Sipoossa riittää liikuntapaikkoja aina laskettelukeskuksesta Sipoonkorven kansallispuistoon

Sipoossa on hyvät mahdollisuudet urheiluun: voit esimerkiksi golfata, liidättää frisbeetä, kiipeillä seikkailupuistossa tai treenata laskettelutaitojasi paikallisessa laskettelukeskuksessa. Pyöräilyn harrastajalle paikkakunta on sijainniltaan ja maisemiltaan myös mainio. Voit pyöräillä Porvooseen pidemmän lenkin tai nautiskella peltojen ympäröimistä reiteistä Sipoon sisällä. Myös Sipoonkorven kansallispuisto on tutustumisen arvoinen.

Sipoo päämajanasi, voit rakentaa elämääsi luonnon ja kaupungin tasapainon. Aloita aamusi luonnossa ja jatka iltaasi pääkaupungin vilinään. Tai toisin päin!

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Kaikissa Sipoon taloyhtiöissämme on käytössä ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.