Etusivu > 
b-5

Kaarlonkatu 17 B5

2h+k+kph+s+parv
Vuokra
869 € / kk
Pinta-ala
65 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2016
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Tilava luhtitalon kaksio

Huoletonta vuokra-asumista Riihimäen Hirsimäellä luonnonläheisellä asuinalueella

As Oy Riihimäen Kaarlonkatu 17 on valmistunut loistavalle paikalle Riihimäen Hirsimäelle 2016.

Tämä ihana luhtitalo sijaitsee vehreällä alueella, lähelläsi on myös ruokakauppa. Taloyhtiössä käytössäsi on Telian 100M laajakaista. Vuokraa tästä itsellesi valoisa asunto!

Tilava koti fiksulla pohjaratkaisulla

Tässä toisen kerroksen luhtitalokaksiossa on reilusti tilaa. Vaalea avokeittiö yhdistyy olohuoneseen, joka saa kodin tuntumaan avaralta ja valoisalta. Keittiössä on reilusti sekä lasku- että säilytystilaa. Laatoitetussa kylpyhuoneessa yhdistyy sekä kylpyhuoneen - että kodinhoitohuoneen toiminnot. Luksusta arkeen tuo oma sauna. Tunnelmallisten löylyjen jälkeen voit vilvoitella omalla parvekkeella. Huom! Asunnon kuvat ovat vastaavasta ensimmäisen kerroksen asunnosta.

Arkea sujuvoittaa keittiön laadukas varustelutaso, johon lukeutuvat uuni, liesi, astianpesukone sekä jääkaappi-pakastin. Kylpyhuoneesta löytyy liitäntä pyykinpeukoneelle. Täsä asunnossa on sähkölämmitys.

Taloyhtiön palvelut

Taloyhtiöstä löytyy jonotuksella lämpötolpallisia autopaikkoja. Varaa itsellesi oma paikka!

Taloyhtiön laajakaista on 100 M Telia nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Telian asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun, joka on 10 € / kk.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Riihimäen Kaarlonkatu 17

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image