Etusivu > 
oulu > 
b-13

Talatie 2 B13

1h+k+kph+l.parv.
Vuokra
499 € / kk
Pinta-ala
26,5 m²
Kerros
2/5
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra 0 €
0 €
Valoisa koti fiksulla pohjaratkaisulla

Kaikki tarvittavat palvelut huolettomaan arkeen Ritaharjun ytimestä

As Oy Oulun Ritametsä sijaitsee kävelymatkan päässä Ideaparkin palveluista. Muut palvelut ovat niinikään käden ulottuvilla. Asunnolta pääsee myös helposti ulkoilureiteille sekä Ritaharjun fitness-puistoon. Yliopistolle matkaa on noin 3,5 kilometriä.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Valoisa reilun kokoinen yksiö toisesta kerroksesta##

Tässä kodissa on toimiva pohja sekä fiksut säilytysratkaisut. Saat mahtumaan kotiisi kaiken tarvittavan. Lisätilaa tuo reilun kokoinen lasitettu parveke.Valoisan kodin pinnat on vaaleat ja keittiön yläkaappien puunvärinen sävy tuo kotiin tunnelmaa.

Keittiön varusteina liesi, jääkaappi ja astianpesukone. Laatoitetussa kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiön saunassa voit nauttia lempeistä löylyistä

Asukkaiden varattavissa on myös oma saunavuoro 20€ lisähintaan. Taloyhtiön siisti ja tunnelmallinen sauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma häkkivarasto ensimmäisestä kerroksesta ja yhteisessä käytössä on pyörävarasto taloyhtiön pihalla. Mediamaksuun sisältyy taloyhtiön nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 20 € / kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Oulun Ritametsä

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image