Etusivu > 
oulu > 
a-19
Ensimmäinen vuokra -50%

Talatie 2 A19

1h+k+kph+r.parv.
Vuokra
499 € / kk
Pinta-ala
26,5 m²
Kerros
2/5
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Toisen kerroksen kodikas yksiö toimivalla pohjaratkaisulla

Huoletonta asumista Ritaharjun palveluiden äärellä

As Oy Oulun Ritametsä sijaitsee kävelymatkan päässä Ideaparkin palveluista. Muut palvelut ovat niinikään käden ulottuvilla. Asunnolta pääsee myös helposti ulkoilureiteille sekä Ritaharjun fitness-puistoon. Yliopistolle matkaa on noin 3,5 kilometriä.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Toimiva pohjaratkaisu tekee arjestasi huolettoman

Tämän valoisan kodin seinät ovat maalattu valkoisiksi ja lattiat ovat puun väristä laminaattia. Lämpöä asuntoon tuo keittotilan puunsävyiset yläkaapit. Fiksusti suunnitellut säilytystilat sekä toimiva pohjaratkaisu tekevät arjestasi huoletonta. Asunnossa on myös ranskalainen parveke.

Keittiön varusteina liesi, jääkaappi ja astianpesukone. Laatoitetussa kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiön saunassa voit nauttia lempeistä löylyistä

Asukkaiden varattavissa on myös oma saunavuoro 20€ lisähintaan. Taloyhtiön siisti ja tunnelmallinen sauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma häkkivarasto ensimmäisestä kerroksesta ja yhteisessä käytössä on pyörävarasto taloyhtiön pihalla. Mediamaksuun sisältyy taloyhtiön nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Tolpallinen pihapaikka 20 € / kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Oulun Ritametsä

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image