Etusivu > 
oulu > 
c-99

Lipporannantie 5 C99

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
549 € / kk
Pinta-ala
22 m²
Kerros
6/6
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kodikas kuudennen kerroksen yksiö, jonne lemmikit tervetulleita

Huoletonta vuokra-asumista Lipporannassa, taloyhtiössä, jossa on erinomaiset palvelut

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta uudella Lipporannan alueella. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Alueena Lipporanta on kasvava, merellinen ja viihtyisä alue lähellä keskustaa. Pyörällä 2,3 km matka keskustaan hurahtaa nopeasti upeissa rantamaisemissa. Yhtä lyhyen matkan päässä on Nallikarin uimaranta sekä kaikki Hietasaaren ulkoilupolut ja Nallisportin urheilukentät. Teknologiakylään ja Yliopistolle asunnolta on 4,7 km matka, joka taittuu autolla alle 10 minuutissa ja pyörällä n. 15 minuutissa. Kaikki keskeiset palvelut löytyvät kätevästi alle kilometrin päästä Tuirasta.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Loppusyksystä 1.11.2022 valmistuvassa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, laminaattilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Ranskalaisen parvekkeen ikkunat ovat sisäpihalle, etelän suuntaan.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat Topi Keittiön kiintokalusteet sekä kodinkoneet, joihin lukeutuvat jää/pakastinkaappi, keraaminen liesitaso, mikro-uuni-yhdistelmä ja astianpesukone. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pesutornille. Huoneistossa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, joka on varustettu lämmöntalteenotolla. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Kylpyhuoneessa on sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Viihtyisä ja toiminnallinen pihapiiri

Taloyhtiössä on Kotikatu 365-palvelukonsepti, joka luo yhteistöllisyyttä arkeen. Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttövälineitä sekä kattavat yhteiset tilat. Yhtiöllä mm. yhteiskäyttöauto ja -polkupyöriä, kuntosali, olohuone, vierashuone, leikkitila ja työtiloja, sekä saunatilat.

Kotikatu 365 palvelukonseptin ansiosta saat käyttöösi:

 • kuntosalin
 • hotellitasoisen vierashuoneen
 • aulapalvelun sekä palvelukoordinaattorin
 • varattavan juhla- ja kokoustilan
 • saunatilat
 • yhteisen olohuoneen sanomalehtineen ja tv-kanavineen
 • lapsille ja nuorille omat leikki- ja pelihuoneet
 • yhteistiloissa maksuton wifi-yhteys sekä etätyötilat
 • yhteyskäyttövälineet, kuten auto ja lainattavat pyörät

  Lisäksi palveluportaalin kautta on mahdollista tilata:

 • pikatalkkari kodin pieniin asennus- ja huoltotöihin
 • kotisiivousta
 • ruokalähetti
 • hyvinvointi- ja liikuntapalveluita kotiin tai kuntosalille

Lisätietoa saat osoitteesta https://www.kotikatu365.fi/

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä, kun pääsemme esittelemään asuntoja työmaalle vuokrasopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Lipporannan Taimen

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image