Etusivu > 
oulu > 
i-27
Ensimmäinen vuokra -50%

Kauppalinnankatu 1 I27

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
499 € / kk
Pinta-ala
21,5 m²
Kerros
2/4
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
1.1.2023
Takuuvuokra
0 €
Valoisa yksiö ranskalaisella parvekkeella lähellä palveluita

Huoletonta asumista palveluiden äärellä

As Oy Oulun Pilke sijaitsee Oulun yliopiston tuntumassa ja siksi ideaali taloyhtiö esimerkiksi opiskelijalle. Asunnolta pääsee helposti asioimaan lähestulkoon talon vieressä sijaitsevaan Prismaan ja muut palvelut ovat niinikään käden ulottuvilla.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Valoisa koti fiksulla pohjaratkaisulla

Tässä toisen kerroksen valoisassa kodissa on hyödynnetty neliöt tehokkaasti, joten saat mahtumaan kotiin kaiken tarvittavan. Kodin lattia on tammilautaparkettia ja pinnat raikkaan vaaleat keittiön kaunista mustaa tasoa lukuun ottamatta.

Asunnon keittotilassa on liesi, uuni, jääkaappipakastin ja tilavaraus mikroaaltouunille. Asunnossa olevan Candy Trio kodinkoneen mennessä rikki, korvataan se lattialiedellä, jolloin astianpesukonemahdollisuus poistuu. Kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle ja mukavuutena lattialämmitys.

Hox. Kuvat samankaltaisesta asunnosta

Kysy autopaikkojen saatavuus vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Oulun Pilke

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image