Etusivu > 
tolsa > 
a-26

Tolsankuja 5 A26

1h+k+kph+parv
Vuokra
629 € / kk
Pinta-ala
27,5 m²
Kerros
4
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
15.4.2132
Takuuvuokra 0 €
0 €
Ylimmän kerroksen viihtyisä yksiö

Koti rauhallisella sijainnilla Tolsasta

Tolsan rauhallisella sijainnilla luonnon keskellä pääset nauttimaan loputtomista ulkoilureiteistä. Tolsassa myös kasvavat palvelut, joita nyt jo muun muassa koulu ja päiväkodit, kauppa sekä kampaamo palvelut.

Juna-asemalle on 200 m: Pääset junalla Helsinkiin 39 minuutissa ja Kirkkonummelle vain parissa minuutissa. Jalkaisinkin Kirkkonummen kaupoille on vain 2,3 km matka. Lähikauppaan 200 metrin päässä kävelet muutamassa minuutissa.

Autolla pääset Kirkkonummelle muutamassa minuutissa, sekä liittymään Länsiväylälle kätevästi.

Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Asunnon modernit kodinkoneet

Asunnossa on valmiina astianpesukone sekä hella ja uuni.

Asunnon vaalea värimaailma jatkuu koko asunnon läpi ja antaa näin monia mahdollisuuksia asukkaan omalle sisustukselle.

Kylpyhuoneesta löytyy paikka omalle pyykinpesukoneelle.

Kaappitilaa on asunnossa eteiskäytävän puolella useamman kaapin verran, sekä eteiseen mahtuu esimerkiksi seisova naulakko tai kenkäteline lisäksi.

Taloyhtiön palvelut ja Joo. Arena

Taloyhtiön pihalta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja. Varaa itsellesi oma paikka!

Taloyhtiön laajakaista on 100M Elisan nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Elisan asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun, joka on 10€/kk.

Taloyhtiössä myös hissi helpottamassa arkea ja esimerkiksi painavien ostoksien kanssa viet ne helposti myös ylempiin kerroksiin.

Käytössäsi yhteisinä tiloina on ulkoiluvälinevarasto, johon voi kätevästä viedä, vaikka pyöriä ja pulkkia säilytykseen, lisäksi asunnolle on myös oma häkkivarasto, jonka saa lukkoon. Taloyhtiön sauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja onkin asukkaiden käytössä ilmaiseksi.

Joo Kotien asukkailla on myös ilmaisia vuoroja Joo. Arenalla. Areenalla pääsee liikkumaan monipuolisesti myös kuukausi asiakkaana 25% alennuksella!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Tolsan Asemalaituri, Kirkkonummi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image