Etusivu > 
masala > 
a-44
Ensimmäinen vuokra - 50 %

Vernerintie 8 A44

2h+k+kph
Vuokra
699 € / kk
Pinta-ala
33,5 m²
Kerros
5/6
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Viidennen kerroksen kaksio huippu sijainnilla

Masalassa luonnon lähellä

Taloyhtiö sijaitsee keskeisellä paikalla Kirkkonummen Masalassa, kattavien palveluiden äärellä. Masalassa on hyvät ulkoilumaastot sekä uuden Joo. Arenan myötä myös loputtomat sisä harrastus mahdollisuudet!

Junalla Helsinkiin 35 minuutissa ja Kirkkonummelle vain 8 minuuttia. Autolla pääset kätevästi kehä 3:lle tai Länsiväylälle.

Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Etu -50 %##

Tässä kodissa saat -50 % alennuksen kuudennen kuukauden vuokrasta, kun sopimuksesi alkaa viimeistään 1.12.2023. Etu on saatavilla yksityisasiakkaiden uusille vuokrasopimuksille.

Asunnossa vaaleat sävyt ja hyvä tunnelma

Asunnossa on valkeat seinät sekä lattiat vaaleaa laminaattia. Vaaleat pinnat jatkuu keittiössä, jossa värimaailmana myös valkoinen. Asumismukavuutta tuo keraaminen liesi, astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.

Kylpyhuoneessa omalle pyykinpesukoneelle paikka sekä liitännät.

Kaappitilaa on asunnossa useamman kaapin verran sekä eteisessä että makuuhuoneessa.

Taloyhtiön palvelut ja Joo Arena

Taloyhtiön pihalta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja. Varaa itsellesi oma paikka!

Taloyhtiön laajakaista on 100M Elisan nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Elisan asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun joka on 10€/kk.

Taloyhtiössä myös hissi helpottamassa arkea ja esimerkiksi painavien ostoksien kanssa viet ne helposti myös ylempiin kerroksiin. Muutto hoituu kädenkäänteessä kun on hissi apuna!

Käytössäsi yhteisinä tiloina on ulkoiluvälinevarasto johon voi kätevästä viedä vaikka pyöriä ja ulkoiluvälineitä säilytykseen, lisäksi asunnolle on myös oma häkkivarasto, jonka saa lukkoon omalla lukolla. Taloyhtiössä myös Postin automaatti, johon voit tilata kätevästi paketteja.

Joo Kotien asukkaana pääset kuntoilemaan Joo. Arenalla tavallista edullisemmalla kuukausihinnalla!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Kirkkonummen Hopea

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image