Etusivu > 
a-25

Kirkkojärventie 6 A25

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
479 € / kk
Pinta-ala
22,5 m²
Kerros
3/10
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra 0 €
0 €
Viihtyisä yksiö Kangasalan keskustasta

Huoletonta vuokra-asumista Kangasalla##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Kangasalla! Tässä avarassa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä upea ranskalainen parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähde sijaitsee keskustassa, palveluiden läheisyydessä. Samassa talossa sijaitsee uimahalli saunoineen ja kuntosaleineen. Erinomaiset kulkuyhteydet niin autolla kuin bussillakin Tampereen suuntaan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on avara pohjaratkaisu. Asunnossa on laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Avokeittiön ja olohuoneen yhteydessä kaunis kaksiovinen ranskalainen parveke. Säilytystilaa löytyy eteisenkaapistoissa sekä keittiökaapeissa.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat liesitaso, erillisuuni astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Asuntojen lämmityksenä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Kangasalan Kuohunlähde

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image