Etusivu > 
pajala > 
as-35
Ensimmäinen vuokra 0 €

Välskärinkatu 27b as 35

3h+k+kph+s+l.parv
Vuokra
1099 € / kk
Pinta-ala
52,5 m²
Kerros
5
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Uusi valoisa kolmio Pajalasta

Uuteen kotiin loppuvuodeksi 2022

As Oy Järvenpään Herttua on Järvenpään Pajalaan loppuvuodeksi 2022 valmistuva kerrostalo, johon tulee kauniita ja moderneja kaupunkikoteja.

Pajala sijaitsee Järvenpään keskustan läheisyydessä. Alueelta on hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Bussi kuljettaa noin puolentoista kilometrin päähän keskustaan ja juna-asemalle, josta on junayhteys Helsingin, Riihimäen ja Lahden suuntiin. Autolla pääset viidessä minuutissa Lahden moottoritielle tai Tuusulanväylälle.

Uimahalli, jäähalli, kirjasto ja taidemuseo löytyvät kävelymatkan päästä. Pajalanpihan päiväkoti sekä Kartanon koulu palvelevat alle kilometrin päässä. Keskustassa on lisäksi ammattikoulu sekä lukio. Ihana rantapuisto toimii kaupunkilaisten yhteisenä olohuoneena Tuusulanjärven rannalla. Puiston eteläpäässä on Tervanokan uimaranta, minigolf ja kesäkahvila.

Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, ja esimerkiksi Kartanonpuiston leikkipuisto, kuntorata ja lukuisat kävelypolut avautuvat heti kotiovelta. Järvenpään uudelle terveyskeskukselle on kilometrin kävelymatka. Läheisyydessä palvelee Järvenpään Citymarket, jossa on ruokakaupan lisäksi apteekki, suutari, ravintola, Alko sekä Suomen paras sushi. Lisäksi Järvenpään keskustassa on kattavat palvelut kahviloineen ja ravintoloineen.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Moderneja asuntoja meren läheisyydestä

Keittotilassa erillisuuni, liesitaso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tila 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Uudenkarheasta talosta oma koti

Asukkaiden käytössä kellarikerroksessa jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto. Käytössäsi on myös ulkoiluvälinevarasto sekä polkupyörävarasto. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys.

Autopaikat: pihapaikka 30 € / kk.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Järvenpään Herttua

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image