Etusivu > 
a-35

Kalasatamankatu 9 A35

2h+k+kph+viherh
Vuokra
1220 € / kk
Pinta-ala
37 m²
Kerros
9
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
1220 €
Redin Majakassa vapautumassa yksiö upeilla näkymillä!!

Huoletonta vuokra-asumista Kalasataman tornitalossa

Asunnon kuvat tulossa pian.

Hyvällä pohjalla varustettu huippumoderni kaksio vuokrattavana Redin Majakasta. Asunto sijaitsee palvelujen sykkeessä ja metro, sekä bussireittien välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin rauhallisesti 9.kerroksessa.

Kaunis vaaleapintainen asunto on varustettu suurilla ikkunoilla, ja laadukkailla kodinkoneilla. Asuntokohtainen lämmitys ja jäähdytys.

Todella kattavat taloyhtiön palvelut

Ylimmässä kerroksessa on yhteistilakerros, jossa on yhteiskäytössä oleva terassi, klubitilat ja sauna. Pihakansitasolla 5. ja osin 6. kerroksessa on yhteinen piha-alue, klubitila, leikkitila, ostosvarasto, talosaunaa, talopesula, ulkoiluvälinevarastoja, pyörähuoltotila, lastenvaunuvarasto, jätehuone ja tekniset tilat. Taloyhtiössä on oma aulapalvelu, joka toimii arjen apuna.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Helsingin Redin Majakka

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image