Etusivu > 
d-22

Kyytimiehenkatu 1 D22

1h+k+kph
Vuokra
759 € / kk
Pinta-ala
31 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Kaunis yksiö rauhallisesta taloyhtiöstä Alppikylästä!

Keskeinen sijainti helpottaa arkea

Virkistysalueiden ja puistojen läheisyys antaa vihreyttä ja luonnon läheisyyttä. Esimerkiksi Asunto Oy Helsingin Alppipihaa vastapäätä, Tattariharjuntien toisella puolella, kohoaa valaistu Alppikylänhuippu. Nykypäivän ihmisten arvostamat palvelujen läheisyydet täyttyvät tämän yhtiön osalta hienosti, mm. ruokakauppa, terveyspalvelut ja koulut ovat kävelymatkan päässä kotoa. Alueelle on juuri valmistunut uusi päiväkoti. Lähes vieressä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee joustavasti kohti Helsingin keskustaa. Kehä I ja Kehä III ovat helposti saavutettavissa omalla autolla kulkeville. Kehä III kautta pääsee myös sujuvasti Lahden moottoritielle.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle, ja asuntoon kuuluu oma terassi suuntautuen aurinkoiselle sisäpihalle. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €

  • Lemmikit tervetulleita

  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat

  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi/ Joo-tiimi aina apunasi

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut

Helsingin Alppipihan asukkaat pääsevät nauttimaan lukuisista taloyhtiön palveluista. Arkea sujuvoittaa pesula ja kuivaushuone, jotka ovat jokaisen asukkaan käytössä. Lämpimät irtaimistovarastot kuuluvat myös jokaiseen asuntoon. Polkupyörä ja talovarastot löytyvät sisäpihalta. Taloyhtiöllä on laajakaista.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika. Sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on 6 kuukauden kuluttua. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Helsingin Alppipiha

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image