Etusivu > 
espoo > 
a-18

Runoratsunkatu 3 A18

2h+k+kph+l.parv
Vuokra
899 € / kk
Pinta-ala
41 m²
Kerros
5/16
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Huoleton ja moderni kaksio palveluiden ääreltä

Huoletonta vuokra-asumista Espoon Leppävaaran tuntumassa Vermonniityssä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Vermonniityssä. Tässä viidennen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Vermonniitty on uusi elämänmakuinen asuinalue aivan Leppävaaran tuntumassa, keskellä kaikkea. Täältä on lyhyt matka kaikkialle ja aina helppo tulla kotiin. Vermonniitty myös yllättää, sillä sen naapureina ovat merellinen ja historiallinen miljöö, loistavat palvelut ja liikenneyhteydet. Merta, puistoalueita ja kaupungin sykettä. Kaikkea oikeassa suhteessa. Päivittäistavarakauppa löytyy aivan naapurista, ja isommille ostoksille, Kauppa- keskus Selloon, on matkaa kilometrin verran. Siellä ovat kaikki tarvittavat palvelut niin arkeen kuin juhlaan: marketit, erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja elokuvateatteri.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, laadukas parketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisen komeroista. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta ja paikka pyykinpesukoneelle. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet; keittotiloissa on 60 cm leveä keraaminen keittotaso ja erillinen kalusteuuni. Asunnoissa on yksi jääpakastinkaappi. Keittotiloissa on astianpesukone 45 tai 60 cm. Rakennukset liitetään energialaitoksen kaukolämpöverkostoon. Lämmön jakelu tapahtuu asunnoissa ja yhteiskäyttötilois- sa vesikiertoisella patterilämmityksellä. Pesuhuoneissa on vesikiertoinen kaukolämpöön liitetty lattialämmitys. Asuntoparvekkeet lasitetaan.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: sauna ja hyvät varastotilat

Yhteistilat ja tekniset tilat on sijoitettu rakennuksen 1., 2. ja 3. kerrokseen. Osa ulkoiluvälinevarastotiloista on sijoitettu viereisen paikoituslaitoksen 1. kerrokseen sekä paikoituslaitoksen kannelle rakennettavaan kylmään rakennukseen Irtaimistovarasto, väestönsuoja/irtaimistovarasto, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat rakennuksen 1., 2. ja 3. kerroksessa. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys
  • Varastotilat
  • Kuivaushuone
  • Ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Piruetti

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image