Etusivu > 
espoo > 
b-54

Kummelivuorentie 10 B54

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
639 € / kk
Pinta-ala
30 m²
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Kaunis ja hyvän kokoinen yksiö Espoon Saunalahdessa

Mukavan kokoinen yksiö ranskalaisella parvekkeella Espoon halutulla Saunalahden alueella

Kivan kokoinen yksiö Espoon Saunalahden rauhalliselta alueelta, mutta aivan palvelujen tuntumassa kuitenkin.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi/ Joo-tiimi aina apunasi

Espoon Saunalahti on kasvanut isohkoksi ja halutuksi asuinalueeksi Espoossa viime vuosien aikana, eikä ihme. Meri on noin kilometrin päässä ja hyvät palvelut alueella takaavat oivan asuinpaikan kaikenikäisille ihmisille. Lähellä kulkevan länsiväylän kautta kurvaat, vaikka Iso-Omenan ostoskeskukseen alle kymmenessä minuutissa. Kivenlahden metroasemakin on noin 1.5 km päässä. Lähin kauppa, hiljattain uudistunut S-market oheispalveluineen sijaitsee noin 700 metrin päässä.

Espoon Merimajakassa on yksiöitä kuudessa kerroksessa, joiden koot vaihtelevat kokoluokassa 28-30m2.

Modernia kerrostaloasumista

Ihanan tilava yksiö, jossa on parkettilattia ja asunnon läpi kulkevat vaaleat pinnat. Asunnon ikkunat ovat lattiasta lähes kattoon asti. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta patterit eivät ole viemässä tilaa asuinneliöiltä. Keittiö on varusteltu kahden levyn liesitasolla, erillisuunilla, jossa mikrotoiminto sekä astianpesukoneella. Kylpyhuoneessa on pesukoneelle liitännät.

Taloyhtiön monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

  • Sauna
  • Kerhotila
  • 10M taloyhtiön laajakaista
  • Lähistöllä halli- sekä ulkopaikkoja vuokrattavissa saatavuuden mukaan
  • Irtaimistovarasto

Taloyhtiöllä on oma sauna sekä erillinen kerhotila, joissa voi järjestää vaikka pieniä synttärijuhlia. Mediamaksuun sisältyy taloyhtiön 10 M laajakaista. Autopaikkoja (sekä halli- että ulkopaikkoja) on saatavuuden mukaan vuokrattavissa naapuritaloyhtiöistä. Taloyhtiöllä yhteinen piha-alue asukkaiden käytössä ulkona oleskeluun.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Voit vuokrata asunnon myös videoesittelyllä tai kokonaan ilman näyttöä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Merimajakka

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image