Etusivu > 
espoo > 
b-406

Tyrskyvuori 4 B406

1h+k+kph
Vuokra
619 € / kk
Pinta-ala
21 m²
Kerros
4/4
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Yksiö vapautumassa Kivenlahdesta

Huoleton, kompakti yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Huoletonta vuokra-asumista Kivenlahden merellisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Kivenlahden viihtyisällä asuinalueella. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Merellinen Kivenlahti sijaitsee Espoonlahdessa. Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 muutosremontoidussa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävän värinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Eteisestä löytyy kaksiovinen komero säilytystilaa varten.

Yhtiö on muodostunut entiseen 5-kerroksiseen hotellikiinteistöön rakennetuista asuinhuoneistoista. Yhtiön yhteistilat ja huoneistoihin kuuluvat varastotilat löytyvät kellarikerroksesta. Jokaisessa kerroksessa on myös pesutupa, joka on asukkaiden ilmaisessa käytössä.

Arkea sujuvoittavat keittotila, joka sisältää keraamisen liesitason, jääkaapin pienellä pakastinlokerolla sekä integroidun mikroaaltouunin. Kylpyhuoneesta löytyy lattialämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, pesula ja hyvät varastotilat

Taloyhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, yhteiset saunatilat, kuivatushuoneet, väestönsuoja ja tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee 1. kerroksessa eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Autohalliin ajo tapahtuu luiskan kautta rakennuksen etelä- ja pohjoispäädyistä ja sen korkeus on yli 3200 mm. Vieraspaikkoja on 10 kpl ja ne sijaitsevat Tyrskyvuoren puolella katutasossa.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 M nettiyhteys
  • Autopaikkoja vuokrattavissa katoksen alta suoraan sisäänkäynnin edestä
  • Saunaosasto
  • Pesutupa
  • Kuivaushuone
  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Meripuiston Ranta

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image