Etusivu > 
espoo > 
b-211

Tyrskyvuori 4 B211

1h+k+kph
Vuokra
599 € / kk
Pinta-ala
21 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Tehoneliöinen yksiö heti vapaana

Huoleton ja moderni yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Huoletonta vuokra-asumista Kivenlahden merellisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Kivenlahden viihtyisällä asuinalueella. Tässä neljännen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Merellinen Kivenlahti sijaitsee Espoonlahdessa. Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävä parketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisen komeroista. Yhtiö on muodostunut entiseen 5-kerroksiseen hotellikiinteistöön rakennetuista asuinhuoneistoista. Yhtiön yhteistilat ja huoneistoihin kuuluvat varastotilat löytyvät kellarikerroksesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesitaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Mukavuuslämmitykset märkätiloissa toteutetaan huoneiston mittaukseen kuuluvalla sähköllä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, pesula ja hyvät varastotilat

Taloyhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, yhteiset saunatilat, yhteistila, kuivatushuoneet, väestönsuoja ja tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee 1. kerroksessa eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Autohalliin ajo tapahtuu luiskan kautta rakennuksen etelä- ja pohjoispäädyistä ja sen korkeus on yli 3200 mm. Vieraspaikkoja on 10 kpl ja ne sijaitsevat Tyrskyvuoren puolella katutasossa.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Autopaikkoja vuokrattavissa parkkihallista

  • Saunaosasto

  • Pesutupa

  • Kuivaushuone

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot##

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Maaria on sinuun pian yhteydessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä

Etusi: ensimmäisen kuun vuokra -50%

Uusille asiakkaille ensimmäisen kuun vuokra -50%, kun vuokrasopimus alkaa viimeistään 1.10.2022.
image
image

As Oy Espoon Meripuiston Ranta

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image