Etusivu > 
espoo > 
b-36

Kavallinmäki 13 A B36

1h+k+kph
Vuokra
639 € / kk
Pinta-ala
23 m²
Kerros
2/3
Rakennusvuosi
2020
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Yksiö rauhallisella sijainnilla vapautuu syksyksi

Moderni ja vaaleapintainen kulmahuoneisto vapautuu 1.9. uuden asukkaan käyttöön Espoon Kavallinmäessä. Asunnossa on isot ikkunat takaamassa valoisuuden, ja astianpesukone lisää asumisviihtyvyyttä.

Taloyhtiö valmistunut 2019

As Oy Espoon Kavallinmäki 13 A on valmistunut joulukuun lopussa 2019 Espoon Kavallimäkeen. Taloyhtiö sijaitsee kävelymatkan päässä palveluista, mm. Viherlaakson ostoskeskukseen vain noin 600m kävelymatka. Julkisen liikenteen yhteydet eri puolille pk-seutua sijaitsevat n. 100m päässä Turuntien varrella.

Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä oleva pesutupa ja kuivaushuone, sekä yleinen saunaosasto. Asunnossa verhokiskot, sälekaihtimet ja suihkuseinä.

Vuokrasopimuksen ehdot##

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Maaria on sinuun pian yhteydessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Espoon Kavallinmäki 13 A

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image