Etusivu > 
espoo > 
henttaa > 
b-61

Linda Tannerin kuja 1 B 61

1h+k+kph+parv
Vuokra
659 € / kk
Pinta-ala
22 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2023
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Upouusi yksiö viihtyisällä parvekkeella

Asunto Oy Espoon Baritoni on valmistumassa vuoden vaiheessa Espoon sydämeen Henttaanlaaksoon, Lillhemtin puiston kupeeseen muun muassa Opinmäen kampuksen sekä monipuolisen palvelukattauksen lähistölle.

Huom. Asunnon kuvat vastaavasta asunnosta jo valmistuneesta viereisestä talosta.

Huoletonta vuokra-asumista uudessa kodissa

Tämä moderni asunto muodostuu laadukkaista materiaaleista ja varusteista sekä ainutlaatuisen korkeasta huonekorkeudesta, joka yhdistetään suuriin, lattiasta kattoon saakka ulottuviin ikkunoihin. Asunnossa on oma, viihtyisä parveke kesän vilvoitteluun. Taloyhtiöstä löytyy kaunis saunaosasto ylimmästä kerroksesta mahtavine näköaloineen. Yhtiössä on myös modernit pesula- ja kuivaustilat sekä yhteistila, jonka voi voi vuokrata vaikka juhlia tai etätyöskentelyä varten.

Asunnon varustelu

Keittiössä on upotetut kodinkoneet; astianpesukone, jääkaappi pakastinlokerolla, liesitaso, liesikupu sekä kalusteuuni. Vesikiertoinen lattialämmitys tammilautaparketin alla luo luksusta asumiseen. Vaaleassa, laatoitetussa kylpyhuoneessa tila pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiön kattavat palvelut sisältävät muun muassa ylimmän kerroksen saunan

  • Sauna osasto upealla näköalalla
  • Oma lämmin varastotila
  • Pesula- ja kuivaustilat
  • Leikki- ja oleskelualue

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Baritoni

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image